Havermoutpannenkoeken met Canderel

Canderel heeft een nieuwe ‘suiker’ die geen suiker is op de markt gebracht. Ideaal want we snoepen allemaal wel eens graag van wat zoets. Pannenkoeken, taarten, ijsjes, ik kan de lijst nog veel langer maken. We hebben er allemaal wel eens nood aan. Onlangs had ik op een ochtend wat meer tijd dan normaal, de ideale moment om mezelf te verwennen met een luxe ontbijt. (lees; elk ontbijt is luxe want ik doe dit eigenlijk nooit.. shame on me, belangrijkste maaltijd van de dag.) Ik had net de nieuwe kristalkorrel van canderel ontvangen en wilde hiermee iets in elkaar steken.havermoutpannekoek-canderel_web

Wat vond ik in mijn kast en koelkast;

50 gr havermout
1 ei
1 glas sojamelk
1 soeplepel canderel kristalkorrel

Doe alles in een kom en meng het geheel goed onder elkaar tot het een mooie dikke massa. Ik voegde 1 soeplepel canderel kristalkorrel toe. Het beslag bakte ik in een goed verhitte pan met sojaolie. Omdraaien doen we als de randjes mooi goudbruin worden. Wat fijngesneden versfruit erboven op en smakelijk, de ideale start van een dag.
havermoutpannekoek-canderel2_web

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *