Klein.Agency – Private Dinner Club

10941730_10153042594587277_1336714478_n

foto : Britt Valkenborghs

Dinner, Antwerpen, girlfriend’s & een magnifieke locatie. Wat wil je nog meer om je weekend goed in te zetten?

IMG_7418
Check de presentatie van de menu. Pagina’s uit bestaande boeken gebruiken als ondergrond om de gerechten op te drukken.
1 woord : Geniaal. Detail, er word ook nog eens vermeld uit welk boek de bladzijdes komen. Ik hou van zulke kleine details!!

IMG_7413
Wat we voorgeschoteld kregen was een 7-gangen dinner (check bovenstaande foto met de volledige menu), met quote van de avond “oh nee het is al op.. is er nog?”. (“Mag ik mijn bord aub uitlikken”). Al de verschillende smaken en ingrediënten die samen één mooi geheel vormde waren echt een plezier voor onze smaakpappillen.

Een favoriete bordje kiezen is haast onmogelijk, alles was zo verschillend en paste toch zo goed samen. Elke gang kreeg een bijhorende uitleg. Wat wel een constante was tijdens de gehele avond, waren de roots van de chef en gastheer. Alles had een California toets ook als een bepaald gerecht Italiaans getint was.
IMG_7500IMG_7442
Kortom, een echte aanrader als je graag nieuwe (hippe) dingen ontdekt. Zo was het ook voor mij, niet wetend dat dit me vorige vrijdag te wachten stond en zeer aangenaam verrast. Dankjewel liefste vriendinnetjes, jullie weten waar ik gelukkig van word.
IMG_7498

Zeker de website bekijken en een mailtje sturen, reserveren is een must.
www.kleinagency.be
Special thx aan Joy om ons hiermee naartoe te nemen.x

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *