Maurice – Antwerpen

maurice11
Maurice, een pareltje in Antwerpen-Berchem. Wat startte als een werkplek voor haar knitlabel en mensen de mogelijkheid te geven om even te relaxen bij een goede kop koffie werd een enorm succes. Zoals Veronique zelf zegt, dit is iets wat we in deze buurt van Antwerpen nog niet hadden. Gestart is ze met het idee om tot eind september de koffiebar open te houden. Goed nieuws, dankzij al het enthousiasme is eind september een vaag begrip geworden en zal Maurice waarschijnlijk langer bij ons blijven.
maurice3maurice9maurice10
We kozen voor een surprise coffee en een iced coffee muchness. Bij de surprise coffee werd er duidelijk gevraagd wat je graag lust en dan krijgt de barista de vrijheid en de iced coffee muchness is met een topping naar keuze zoals in mijn geval met oreo’s. De andere mogelijkheden zijn bevoorbeeld noisette, honing, marshmallows en nog vele andere die je zelf mag gaan ontdekken.
De inrichting is een mix van industriële hout met de nodige vintage touch die helemaal past bij de breitrend.

maurice8maurice2maurice6maurice13
Maurice / Veronique ken ik van op de boekenbeurs vorig jaar. Toen stond ze er om haar breiboek te promoten en kijk nu eens een pop-up shop/koffiehuis en een 2de boek in de maak! GoVeronique! De ligging is ook ideaal, vlakbij Antwerpen-Berchem station. Op  5 minuten wandelen, dus als je er strand met de trein is dit de plaats om even rustig een lekker koffie te drinken. Voor niet treinreizigers, perfect om ook even rond te wandelen en de mooie architectuur van Antwerpen te bewonderen.
maurice7maurice1
maurice12
Ik ben fan zoals je kan zien, jullie ook?

Maurice coffee bar

COME AND GET YOUR FAVOURITE COFFEE!

Maurice Coffee bar:

Guldenvliesstraat 56
2600 Antwerpen

Open: wed. – sun.: 8 am – 6 pm
Sa. – sun.: 9.30 am – 6 pm

How to get there: By train (near Berchem train station) of by tram: tram 9, 11 and 4.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *