Happy Easter met Lidl

IBF_0701
Pasen, het moment dat de klokken uit Rome komen en de paashaas in de tuin allemaal lekkers achterlaat. Pasen, het is een dag waarop we ons mogen volstoppen met chocolade en zeggen ‘Hey, het is OKE!! Chocolade in alle vormen, formaten, kleuren noem maar op, als het maar chocolade is. Pasen, ik ben fan.
IBF_0831
Dit jaar was er dankzij Lidl een PréEasterParty ten huize HNGR. Voor de gelegenheid nodigde ik mijn familie en enkele goede vrienden uit om samen allerlei lekkers te proeven uit het Deluxe gamma van Lidl.
IBF_0796_

Favorieten van de dag :

  • Mozerella di Bufala Campana Dop
  • Salame Fiorentino
  • Zalm Carpaccio
  • Gevulde brie ( pesto / lente ui )
  • Champagne Rhubarb Yogurt
  • De chocolade eitjes (uiteraard)

IBF_0905_
De mozzarella is echt super lekker, zeker in combinatie met wat tomaatjes, basilicum en de Italiaanse venkelsalami . Voeg nog wat peper, zout en olijfolie toe en smullen is een understatement. De carpaccio van zalm kon iedereen ook wel bekoren.
IBF_0804_IBF_0771IBF_0849_
De gevulde brie met pesto en lente ui is zeer romig van smaak, de vulling geeft wel die extra toets. Ideaal om je paasbrunch mee te verfijnen.
Wat nog een absolute topper is: de champagne rabarber yoghurt. Dit potje is bij mijn gasten meermaals gepasseerd tijdens een rondje rond de tafel, iedereen wilde nog een lepeltje ‘proeven’.
IBF_0733_

Als je je paasontbijt of brunch nog moet samen stellen, raad ik vandaag langs je dichtstbijzijnde Lidl te passeren en deze toppertjes in huis te halen.

Wij hebben ervan genoten en ik ben er zeker van dat jullie hiermee ook een zalig paasfeest gaan hebben.

Happy Easter!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *