STAY – Antwerpen

DSC_3639_small
Een plek waar stijl, smaak en vooral jezelf op de eerste plaats komen. Als je denkt een klein leuk boetiekje binnen te stappen in de Nationalestraat heb je het mis, want naast leuke spulletjes vooraan kan je achterin ook genieten van een hapje & drankje.

Tinne en Steph runnen samen met hun moeder deze leuke plek. Wat het voor HNGR leuk maakt is dat er een mooie selectie van keuken hebbedingetjes aanwezig zijn. Glazen, borden, kruiden, wijn… ideaal om kadootjes te vinden voor echt foodies of voor jezelf.

DSC_3610_smallDSC_3605_small
Er is een kaart aanwezig die maandelijks veranderd op 3 gerechten na. De favoriete gerechten van de zussen zelf en de grilled meat & cheese blijven er als een vaste waarde telkens tussen staan. Zelf heb ik ze nog niet geprobeerd, wel mogen ze me er binnenkort voor verwachten.
Los van de kaart, check zeker ook het bord met de specials!

Normaal sluit de keuken door de week om 15u en in het weekend om 16u. Echter is er soms uitzonderlijk een Stay for dinner & de volgende editie is binnenkort ( 21 maart ) dus zeker even checken op de website van STAY voor het volledige menu. It looks GOOD!

DSC_3612_smallDSC_3614_smallDSC_3620_small

Stay staat voor Style Taste And You.
Dit is ook exact wat je er allemaal kan vinden.
STAY Antwerp
Nationalestraat 49
2000 Antwerp

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *