Strandhof meets Jalapeño Loco

HNGR_strandhofJalapenoLoco_IBF_6409_webTaco een typisch Mexicaans gerecht. Strandhof een iets minder typische zomerbar in de Kempen. Breng deze twee samen en er ontstond vorige week een klein Mols volksfeest in de Hofstraat. Iedereen wilde de taco’s van Jalapeño Loco proeven. Zoals de meeste weten zijn Miette en Willem bekend geworden via het VTM programma Mijn Pop-up Restaurant. Ondanks het gebrek aan een televisie in my crib is de hype rond deze fameuze taco’s me niet ontgaan. Wanneer ze zich dan voor één avond vestigen op het terrein van mijn favoriete zomerbar is de beslissing om een kijkje te gaan nemen ook vanzelfsprekend als foodsnob. (bestaat dit laatste woord eigenlijk?)

Volgens het facebookevent zijn we welkom vanaf 18u, ik arriveer rond 18u20 en er staat een rij van om en bij de 400 man… Alleluja, wat voor taco’s moeten dat wel niet zijn. Ohja, ik heb aangeschoven, gelukkig in fijn gezelschap want de wachtijd liep op totmeer dan een uur. Om dan uiteindelijk te kiezen voor één met kip en één met vlees (kip is ook vlees, maar zo stond het op de lijst ? ). De taco met kip was mijn favoriet, er zat ui, koriander en feta kaas bij. Toppertje, spijtig dat ze zo klein waren want ik had er gerust wel wat meer van willen hebben.

Hierbij een klein beeldverslag van Strandhof meets Jalapeño Loco.

HNGR_strandhofJalapenoLoco_IBF_6379_webHNGR_strandhofJalapenoLoco_IBF_6437_webHNGR_strandhofJalapenoLoco_IBF_6403_web

Moraal van het verhaal; De taco’s waren qua smaak oké, maar niet anderhalf uur wachten oké. Ik kijk uit naar een restaurant waar de wachttijden wat minder lang zijn. Strandhof is dik oké en je hebt er snel je drankje, ideaal! ?

Check regelmatig de Facebookpagina van ’t Strandhof. Ik weet uit goede bron dat er waarschijnlijk nog enkele food gerelateerde events op het programma komen te staan.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *