Talud9 – Utrecht

DSC_9021
Rondslenteren in Utrecht bracht ons bij Talud 9. Een gezellige koffie- en wijnbar in het hartje van de oude binnenstad.
Als echt liefhebber van koffie en wijn kon ik deze plek niet weerstaan en zoals gedacht was het een echte topper.
We vroegen of we de wijnkaart mochten zien en het antwoord was simpel, “hebben we niet, u mag me vertellen waar je zin in hebt en dan zoek ik iets uit voor jullie”. Zo gezegd zo gedaan, we proefde en het was meteen raak. Een frisse, zomerse sauvignon blanc. Ze vertelde ons ook dat ze ongeveer 50 verschillende wijnen had, allemaal per glas te verkrijgen.
DSC_9034
Talud9 heeft ook heel wat lekkers te bieden. Een kleine kaart (die over heel de zaak verspreid is op krijtbordjes) bieden je  van borrelhapjes, lunch tot zoetigheden aan. Waar ze vooral bekend om zijn is het ontbijt. Zelf arriveerde we in de late namiddag, beetje te laat voor een ontbijtje. Volgende keer vroeger vertrekken en deze spot als eerste bezoeken, dat is het plan!
DSC_9028
DSC_9030
Het interieur is een gezellige mix van zowel metaal, ruwe steen als hout. Er hangt een gezellige sfeer en het is niet moeilijk om je hier meteen thuis te voelen. Heb je iets te vieren en wil je dit graag buitenshuis doen? Er is een gezellige besloten borrelruimte op de bovenverdieping, die mooi is ingericht met enkele tafels. Talud9 bied ook de mogelijkheid om met vrienden, collega’s , enz te genieten van een wijntje met hapjes tijdens een gezellig tochtje op de grachten van Utrecht. Genieten van het leven staat in deze zaak centraal.
DSC_9059DSC_9026
Proost!

Talud9
Donkere Gaard 9
3511 KV Utrecht, Nederland

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *