Verse pastasaus

Geen tijd voor het maken van een gezonde en verse pastasaus?
Haal een blender in huis (of van de bovenste plank in je bergingkast) en let’s go!

pastadimama_pastasaus5

3 kernwoorden voor dit recept:  snel, lekker en gezond

Voor 4 pers.
2 paprika’s
1 wortel
½ theelepel verse rode peper
2 teentjes look
1 theelepel verse koriander
1 theelepel verse basilicum
Half blokje groeten bouillon
Blender

Extra optie maar zeker geen noodzaak, een scheutje sojaroom, kokosmelk of room

pastadimama_pastasaus1

Snij de paprika’s en wortel in grote stukken en doe samen met de rest van de ingrediënten in de blender (buiten de verse kruiden).
Goed mixen tot een fijne en vloeibare massa.
Kook je pasta, warm de saus even op maar laat niet koken.
Werk af met de fijn gesneden verse kruiden en peper van de pepermolen.

pastadimama_pastasaus6
In deze foto is er verse ravioli met zalm gebruikt bij de pasta saus, het ravioli recept komt binnenkort online.

Chef: Els Bergmans
Styling: Tinneke Geenen – Styling10

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *