Go-Tan Wokworkshop @ ColruytAcademy

Vorige week maandag werd ik uitgenodigd om een WOKworkshop te volgen onder leiding van Han Go ( Go-Tan) himself. Ik nam mijn partner in crime, Arend-Jan mee. Als chef-kok staat hij al elke dag in de keuken en op zijn vrije dag neem ik hem dan ook nog eens mee naar een kook workshop… 🙂
Verbaasd waren we beide toen onze GPS zei, “you have reached your destination”, een prachtig gebouw met achteraan een bijbouw met de (mega super moderne en goed verlichte) keuken waar wij moesten zijn. Persoonlijk had ik er nog nooit van gehoord ‘The Colruyt Academy‘, nu ik het concept ken wil ik er alle (of toch veel) workshops gaan volgen. Zeker eens bekijken, de workshops lijken mij stuk voor stuk zeer interessant.

Hierbij een fotoverslag van onze avond. Sommige zullen ook andere bloggers herkennen zoals, Sarah van Tasting Lifestyle, Carmen van The Healthy Ever After en Carolien van On a Healthy Adventure. 😉

go-tan_col1go-tan_col2go-tan_col3go-tan_col4

Een avond met aangename ontmoetingen, vele leuke babbels en vooral véél lekkers.

Imke

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *